BIOPTRON TRETMANI SVJETLOM

UBRZAVA IZLJEČENJE I OLAKŠAVA BOL

U Europi je primjena svjetlosti u medicini bila vrlo učestala sve do sredine tridesetih godina prošlog stoljeća, kada zbog razvoja i pritiska industrije lijekova počinje neopravdano gubiti popularnost u širim medicinskim krugovima. Ipak, koncem šezdesetih godina pojavom laserske tehnologije, dolazi do ponovnog aktiviranja brojnih istraživanja sa područja fotomedicine, vezanih za biostimulativno djelovanje kako laserske tako i linearno polarizirane svjetlosti.

BIOPTRON je u medicini certificiran aparat u EU (93/42 EEC) i rabi se:

 • za liječenje ozljeda
 • za ublažavanje boli
 • u sportskoj medicini
 • u kozmetici

BIOPTRON SVJETLOSNA TERAPIJA: REVOLUCIONARNO DOSTIGNUĆE U MEDICINI

Trideset godina intenzivnih istraživanja, na stotine kliničkih ispitivanja i značajna ulaganja čine BIOPTRON vodećim uređajem za svjetlosnu terapiju u svijetu.

BIOPTRON

BIOPTRON svjetlost je biostimulativna, djeluje na posve prirodan način tako što pospješuje regeneracijske procese i uspostavlja narušenu ravnotežu u organizmu, i omogućava našem tijelu maksimalno aktiviranje vlastite obrambene snage.

Kada se primjeni na koži, stimulira međustanične strukture i molekule koje su osjetljive na svjetlost. Time se iniciraju lančane stanične reakcije i pokreću takozvani sekundarni stanični odgovori, koji nisu ograničeni samo na tretirani dio kože, već mogu uključiti i cijelo tijelo.

Dr. Michael McNamara: “Polarizirana svjetlost koju emitira BIOPTRON ima široku primjenu u medicini i kozmetici – ona potiče cirkulaciju krvi i obnavljanje tkiva a također i smanjuje upalu.”

Dr. Sanja Vranić : “BIOPTRON svjetlosna terapija učinkovito ublažava vidljive znakove starenja i pojačava učinke kozmetičkih proizvoda i postupaka.”

Profesor dr. Sergey Gulyar: “BIOPTRON svjetlost ne samo što regenerira oštećenu kožu, već i značajno poboljšava imunitet. Također, smanjuje bol, upalu i otekline. Svjetlosna terapija je nezamjenjiva u liječenju respiratornih virusnih oboljenja.” (Institut za fiziologiju u Bogomolecu, Nacionalna akademija znanosti iz Ukrajine)

Ugovorite termin kod doktora

Dr. Ž. Đurić – Doctor of Chiropractic
College of Chiropractic – Georgia, SAD

Radimo kompletan balans kralježnice uključujući i atlas (prvi vratni kralježak)

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Imate pitanje? Nazovite nas!

  Dr. Ž. Đurić - Doctor of Chiropractic
  College of Chiropractic - Georgia, SAD

  Kneza Mislava 17, 10000 Zagreb

  01 4612 530

  info@americkikiro.hr

  PON. SRI. PET. 08:30 - 15:00 UTO. ČET. 12:00 - 19:00