Inicijalna intenzivna njega

Ako su vas vaši bolovi ili stanja prisilili da se obratite kiropraktičaru za pomoć, prvo I osnovno što vam je na pameti je da se što prije riješite bolova. Frekvencija dolaska zavisit će od Vaših godina, fizičkog stanja I načina života, te će posjete kroz tjedne ili mjesece biti potrebni da bi se smanjili ili uklonili simptomi.

Posjete su učestalije iz početka i Vaš program tretmana može biti kombiniran s drugim oblicima tretmana s ciljem ka što bržem oporavku. Većina ljudi zatraži pomoć kiropraktičara upravo u ovoj fazi. Primarni cilj u ovoj fazi je da se što prije smanji ili ukloni bol, te da Vam se omogući što brži povratak svakodnevnom životu.

Rehabilitacijska njega

Iako se u ovoj fazi već osjećate bolje ne smijemo zaboraviti da je ro samo prvi korak ka istinskom zacijeljenu. Naime mišići I druga meka tkiva još uvijek nisu u potpunosti oporavljeni. S vašim smanjenim ili uklonjenim tegobama, iscjeljenje može tek započeti.

Naravno nije preporučljivo prekinuti program u ovoj fazi s obzirom na to da se stanje ponovo može pogoršati.Osim samih tretmana kiropraktičar će vam odabrati program vježbanja uz eventualne dodatne napitke.

Preventivna njega

Kao I svaka druga preventivna mjera, održavanje vase postojeće funkcije ili Vašeg optimalnog zdravlja uštedjet će Vam novac I vrijeme. U zdravlje treba ulagati dok smo zdravi.

Ugovorite termin

Radimo kompletan balans kralježnice uključujući i atlas (prvi vratni kralježak).

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  INFO

  Kneza Mislava 17, 10000 Zagreb

  01 4612 530

  info@americkikiro.hr

  PON. SRI. PET. 08:30 - 15:00 UTO. ČET. 12:00 - 19:00